Πέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018
Sprayway

Sprayway

Spot Lifter #830

Το πιο διάσημο σπρέι καθαρισμού λεκέδων στον κόσμο!

-Το διάσημο καθαριστικό σπρέυ λεκέδων λαδιού της Sprayway!
-Καθαρίζει όλους τους λεκέδες από λάδια μηχανής και γράσσο
-Δρα γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη ή "δαχτυλίδι"
-Ασφαλές για χρήση σε μαλλί, βαμβάκι, μετάξι, νάιλον και άλλα συνθετικά υφάσματα
-Απλή και γρήγορη χρήση

Spot Lifter #833

Το "πράσινο" καθαριστικό λεκέδων της Sprayway. Kαθαρίζει τα ρούχα από λεκέδες λαδιού και γράσσου χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. 

Σπρέυ Σιλικόνης #945

Σιλικόνη σε στεγνή μορφή που δεν λερώνει τα υφάσματα. Ασφαλής χρήση σε μηχανές, πάγκους κοπτηρίων, λάμες, υφάσματα κτλ

Καθαριστικό τεφλόν #823

Καθαρίστε τις μηχανές συγκόλλησης, διατηρήστε την ομαλή λειτουργία τους και παρατείνετε την διάρκεια ζωής των ιμάντων τεφλόν.

Λιπαντικό σπρέι #090

Διευκολύνει την ομαλή κίνηση και λειτουργία των κινούμενων τμημάτων των μηχανών και συγχρόνως αποτρέπει τη σκόνη και την υγρασία. Δεν περιέχει σιλικόνη.

Σπρέι κόλλας #082

Κατάλληλο για τυπωτήρια που ειδικεύονται σε t-shirts και παρόμοια υλικά. Κολλάει εύκολα και επιτρέπει πολλές επαναλήψεις.

Σπρέι κόλλας #084

Σπρέυ κόλλας κατάλληλο για τυπωτήρια που χρησιμοποιούν flash και υψηλές θερμοκρασίες. Στεγνώνει γρήγορα, είναι αδιάβροχο και αντέχει στην υψηλή θερμοκρασία.

Σπρέι κόλλας #088

Τo ιδανικό σπρέι κόλλας για τυπωτήρια που χρησιμοποιούν τεχνολογία flash και δουλεύουν με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Στεγνώνει γρήγορα, είναι αδιάβροχο και αντέχει στην υψηλή θερμοκρασία.

Σπρέι κόλλας #066

Κατάλληλο για χρήση σε τυπωτήρια, βιοτεχνίες κεντημάτων και γραφικές τέχνες. Επιτρέπει την εύκολη επανατοποθέτηση και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Σπρέι κόλλας #822

Κατάλληλο για χρήση σε βιοτεχνίες κεντημάτων. Η εύκολη χρήση του βελτιώνει την διαδικασία παραγωγής ενώ δεν αφήνει κατάλοιπα στις βελόνες.

Καθαριστικό τελάρων #627

Καθαριστικό για τα τελάρα των τυπωτηρίων. Καθαρίζει τις βουλωμένες τρύπες των τελάρων από τα χρώματα και τις βρωμιές ώστε να παίρνετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εύκολo χρήση, δεν αφήνει κατάλοιπα.

Σπρέι αντιστατικό #955

Αντιστατικό σπρέυ πολλαπλών χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκτυπωτές, χαρτιά, υφάσματα, μηχανήματα και σε όποια άλλη επιφάνεια χρειάζεται.

Διαλυτικό σπρέι C-60

Αφαιρεί μελάνι, γράσσο, βρωμιά, φρέσκια μπογιά κ.τ.λ. από ηλεκτρικές μηχανές ενώ λειτουργούν.Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Ηλεκτρονικών επαφών

Καθαριστικό ηλεκτρονικών επαφών. Ασφαλή χρήση σε όλες τις επαφές που θέλετε να καθαρίσετε. Στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Σπρέι τζαμιών

Το διάσημο σπρέυ καθαρισμού τζαμιών της Sprayway! Ειδικός αφρός που δεν στάζει και καθαρίζει τις βρωμιές. Δοκιμάστε το!

Καθαριστικό φούρνου #826

Αποτελεσματικό καθαριστικό φούρνου που δρα σε λίγα λέπτα. Κατάλληλο για χρήση σε grill, ψησταριές και άλλα σκεύη που είναι ανθεκτικά σε καυστικά. Ενδείκνυται για επαγγελαμτική χρήση.